cookies

Waarom een website noodzakelijk is

Waarom een website

Wanneer je een online bedrijf hebt is je website natuurlijk van levensbelang voor je bedrijf. Maar ook voor bedrijven die hun product of dienst niet online verkopen is een website een must.

Zonder website besta je niet voor veel mensen
Loop geen klanten mis

Zonder website besta je eigenlijk niet meer. De meeste mensen oriƫnteren zich eerst online voor ze iets gaan aanschaffen of gaan doen. Misschien willen ze weten wat je preciese adres is en wat de openingstijden zijn en of je in de buurt kunt parkeren.

En zelfs tijdens het winkelen wordt er meer en meer online rondgekeken naar bijvoorbeeld de beste aanbieding of het op voorraad zijn van artikelen. Jouw website is dus hoe dan ook een van de belangrijkste levensaders van je bedrijf.

vissen in een laptop

Voldoet jouw website?

Heb je een website, dan moet je zeker even toetsen of jouw website ook een van de grootste ergernissen die er zijn bevat. Een slechte website jaagt klanten de deur uit.

Tien ergernissen die je moet vermijden

Lees hier de tien ergernissen die een website kan geven. Een website die je ergert is een website die je snel weer weg klikt. Controleer of jij niet een van deze ergernissen op je site gebruikt. Ook al ben je geen ervaren web bouwer, toch kun je heel veel doen om je website aangenaam te laten overkomen.

person

Tips voor het kiezen van een domeinnaam

Je domeinnaam is een belangrijk onderdeel van je aanwezigheid op het web. Lees hier waar je aan moet denken bij het kiezen van een naam.

Lees verder

Gevonden worden

Hoe zorg je er voor dat ze je kunnen vinden op het web?

Social Media

Facebook en/of Twitter?

E-mail

Hoeveel mail adressen wil je? Kies de juiste hosting voor je site.
person

Waarom een website?

Waar ga je naar toe wanneer je iets wilt gaan kopen, op vakantie wilt gaan of wanneer je hulp bij het een of ander nodig hebt?

1
 Lees verder
person

Hulp nodig?

Geen tijd om hier zelf in te duiken? Geen probleem, neem contact met mij op en dan bespreken we samen in welke vorm ik je kan helpen bij het opzetten van je eigen site.

2
 Lees verder